torsdag 11. august 2011

Typisk meg :(

Skulle legge inn de siste kortene jeg har laget, men nå...........nå finner jeg ikke igjen minnebrikken de er på!! Hva gjør jeg? Kjenner jeg blir lei meg, masse bilder av ungene, venner, ferie og spesielle anledninger bortevekk!!! Må bare finne den igjen! Får bare krysse fingre, og håpe jeg klarer å finne den igjen :)

5 kommentarer:

 1. Den dukker nok opp når du minst venter det ;) Gjerne hvis du kjøper ny brikke, slik bruker det å være her!
  Veldig fint det kondolansekortet under her, har aldri laget det selv. Det må være både vanskelig og litt fint å lage tenker jeg.

  SvarSlett
 2. Glemte å si at jeg vet ikke hvorfor du ikke fikk kommentert hos meg, men nå har jeg fjernet ordbekreftelsen så det skulle nå være ett hindre mindre!:)

  SvarSlett
 3. Hei, Ellen!
  Først vil jeg si at du har fått deg en kjempefin blogg. Det blir spennende å følge med på alt det flotte du lager. Kondolansekortet var nydelig, og bøkene til konfirmantene var også flotte. Har også lyst til å lage slike, men har ikke satt meg inn i hvordan det gjøres enda.
  Håper du finner igjen minnebrikka. Små som de er, så forsvinner de lett. Min står som regel i pc'en når jeg ikke kan finne den. Men det oppdager jeg jo ikke før jeg skal ta bilder, og da er ikke pc'en i nærheten som regel...

  SvarSlett
 4. Det er kjedelig å miste! Men sånne ting har en tendens til å dukke opp igjen etter en stund. Trøsteklem

  SvarSlett
 5. krysser fingrer og tær på at den dukker opp igjen,det er så kipt når noe slik skjer...
  ha en fin søndag:)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails