tirsdag 17. januar 2012

2012!!

Da er jeg klar for å legge inn det jeg lager i 2012 <3

Gleder meg til ett nytt å spennende scrappeår :) I helgen var jeg på Hønetreff, det er ett supert treff på Hønefoss plass til 24 stykker. Så koselig, sluker til meg masse ideer, husker noen ;) Her fikk jeg laget litt av hvert, samt at jeg i år skal prøve meg på Hjerteboden sin juleblogg!!! Tre julekort hver måned!!! Blir spennende å se om jeg klarer :) Har som mål å prøve meg på noen utfordringer, er ikke så god enda, men lov å prøve! + candyer da......alltid morsomt :) Skal prøve å bruke ett fast oppsett på hva jeg bruker på kortet også :)

Dette er noe av det som kommer! Håper dere vil slå følge med meg og gi meg kommentarer både på godt og det som kan bli bedre <3

Prøver det jeg kan på å slå av ordbekreftelsen ved kommentarer.....men får det ikke til! Veldig takknemlig for hint her, litt teskjed metode kanskje ;)!


Ønsker alle ett godt 2012 <3

3 kommentarer:

 1. Gleder meg til å se hva du lager i år 2012:):)
  Flotte julekort du har gjort.:):)

  SvarSlett
 2. Heisan og takk for at du deltar på give away hos meg :) Og enda mer, tusen takk for at du vil følge meg! Det er stas det! Skal tilbringe litt tid i bloggen din også ser jeg, her er det mye fin inspirasjon å hente. Ha en super dag!

  SvarSlett
 3. Gleder meg stort til å se hva du får til å lage i løpet av 2012. Aner at det vil bli et rolig år for mitt vedkommende sidne jeg har fått meg ny jobb som suger all fritid vekkk. Men det er nok slik det må være.

  Flott blott du har og mye lekkert du lager!!

  Klem Renate

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails