tirsdag 17. januar 2012

Julekort, det siste fra julen 2011!

Her kommer det siste kortet laget julen 2011. Det er ett kort laget av bazzill og Maja Designe ark (nydelige ark). Det er viktig for meg at alle sider er pyntet på kortene jeg lager :): Føler de ikke er ferdige hvis jeg ikke gjør det <3

Forsiden av kortet: Bånd fra Panduro, stemplet på utsiden av kortet er fra NSS, snøfnugg fra MS, de største ukjent samt halvperler<3Innsiden av kortet: Venstreside er bare minimalt pyntet siden det er satt av plass til bilde her, stemplet er fra Kort og Godt, gliterlim rundt teksten, snøfnugg som på utsiden og en pebbles der motivet er hentet fra mønsterarket :)
Baksiden av kortet: Helt enkelt, snøfnugg og personlig stempel laget på Scrapmagasinet <3Kommentarer taes mot med ett kjempe smil :)

1 kommentar:

  1. Kjempefint kort. Fint med pynt på alle sidene ja. Jeg er nok litt "lat" der. Er som regel bare forsiden og baksiden som blir pyntet av meg. Artig at du har satt "Håndlaget av.." stemplet nederst på baksiden. Har det som regel i midten, men dette går jo også an. :)))))) Fint med plass til et bilde inni også. :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails