fredag 10. februar 2012

Anonyme timeglass 2012 - Form

Oj oj oj, sier jeg bare. Det er fortsatt noen timer igjen av Anonyme Timeglass utfordring nr. 2, og her kommer mitt bidrag en og en halv time før enn sist (kanskje jeg ikke blir sistemann denne gangen...thihi...)her kommer mitt bidrag!

Hovedtema for alle timeglassoppgavene er kjærlighet eller valentine. Denne gangen skulle kreasjonen være enten oval, rund eller hjerteformet. Hadde den PLANEN, denne gangen skulle jeg lage stafelikort for første gang.....gikk på med godt mot hadde plan og skisse klart....., men der kom unge nr 1 og skulle lage kort med mamma, unge nr. 2 og til slutt ei kusine av jentene.....skjønt enige om å ikke mase på mamma for hun skulle få jobbe i fred :) Gikk ikke helt sånn jeg tenkte gitt, så håpet om bilde jeg hadde i hodet skulle bli til virklighet ble mindre og mindre og mindre......, men d ble ett kort (litt fornøyd over å ha klart å lage den type kort, pyntingen...) Men koselig og moro hadde vi det :)! OG, jeg er sikker på at mottageren blir glad <3 <3 <3

Produktene som er brukt her er rødt bazzillark, mønsterark fra Maja Design, perler fra kort og godt, stempel fra NSS, blomster fra WOC og bånd kjøp hos NSS også :)

Da er det bare å se, håper dere liker det litt :) :) :)


Da er det bare å glede seg til i morgen og neste utfordring <3

Tusen tusen tusen takk for at dere tar dere tid til å titte innom min blogg <3

10 kommentarer:

 1. Så fint dette var, Ellen ! Og så fine, gode ord du har brukt! Koselig å motta dette kortet :)

  SvarSlett
 2. Dette var et kjempefint kort Ellen... :)

  SvarSlett
 3. Kjempefint kort i fine farger og flott tekst :-)
  Ha en fin lørdag :-)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for at du deltar i NR 2 "Form" oppgaven til Anonyme Timeglass. Nydelig kort du har laget! Riktig lykke til, gleder oss til å se hva du lager til de 2 neste utfordringene også :)
  Klem fra Anja

  SvarSlett
 5. Lekkert kort! Likte det mye, jeg. :) Fine fargekombinasjoner her og veldig flott oppsett. :)

  SvarSlett
 6. Utrolig nydelig. Likte fargene og hvordan alt var satt sammen

  SvarSlett
 7. Det her er bare nydelig Ellen! LIkte spesielt godt blonden rundt kanten. - Tusen takk for kjempehyggelig kommentar i bloggen min! - det varmer:-)

  Klem fra
  Eva Gro
  DT member Heidi`s Hobbystuggu.
  DT member Kortgleder.

  SvarSlett
 8. så fint kort :) kjempe flott pyntet, blonden rundt var kjmepe fin:) svarre deg her jeg ang fargelegging, jeg bruker promarker :) synes de er så gode å fargelegge med :)

  SvarSlett
 9. Så lekkert dette var! Veldig flott pynting! Rødt og hvitt er jo bare så fint sammen :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails