mandag 13. februar 2012

Anonyme Timeglass - fritt, Vintage Udfordring, StampARTic challenge

Da er jeg ferdig med mitt fjerde bidrag :jippi: Dette er kortet jeg har laget til til Anonyme Timeglass utfordring nr 4, der temaet var fritt. Dette har vært en utrolig utfordring, for meg som føler meg så ny, å være med på. Det å må lage kort hver dag, tankeprosessen til utformingsprosessen til prosessen med å se at det ble ikke akkurat sånn som det så ut i hodet, har for meg vært lærerrikt og spennende <3 Spennende å se om det blir flere runder, for SKREKKEN fikk jeg IKKE :)

I tillegg skal jeg være med på Vintage Udfordringer der temaet er 3D og StampARTic der teamet er gjør noe nytt!. Har aldri vært med på så mange utfordringer men dette er morsomt <3
Kortene er melkesjokoladekort :) Det tar alltid mye lengre tid å lage kort enn jeg tror 4 timer er ingenting...., må lære snart....., så da ble desverre bildene dårlig, men disse ble også ferdig 2 minutter etter at de skulle vært levert ut ;) Min kjære tantegutt skulle på Valentineball til to jenter som hadde bursdag :) Han ville at tante skulle lage kort, men det skulle ikke være for "kjærestete", men det skulle være veldig snilt og litt annerledes enn alle andre sitt (søteste gutten det) ......så hva er vel mer kjærlig å gi jenter sjokolade <3 <3 <3. Men, kjenner det er kjempe kjedelig at bildene ikke var bedre...men men, to jenter på 13 år ble mega fornøyde når en ung kjekk gutt hadde overrekt de kortene på festen :) Fikk masse oppmerksomhet fra de andre på festen :) Godt det ikke skal så mye til.......thihi....<3

Kortene er lagd uten blomster!!!! og det skjer veldig sjeldent hos meg :).

Dette første kortet er lagd av bazzillark, mønsterark fra Maya Design, perler fra Østen, Spellbinders (lånt av nabo, så husker ikke navnet. Der det står navn:) ), kakerserviett, osteklut, sommerfugl fra Cherry Lynn, Swirl fra Magnolia, hjerter fra Bosskut. Bilde er hentet fra nettet :)


Innvendig er kortet stemplet med stempel fra North Star Stamp, perler fra Østen, frame (tror det heter det) fra Marianne Design. Veldig enkel inni :)Utfordringer jeg deltar i med dette kortet er:
Anonyme Timeglass utfordring nr 4, der temaet var fritt.
Vintage Udfordringer der temaet er 3D og
StampARTic der teamet er gjør noe nyttMåtte jo lage to ganske like kort når det er til to jenter som skal feires sammen, så dette er ganske så likt :) Litt andre farger, denne er blå (hadde lyst til å være med i en annen utfordring Anonyme Scrapper hadde, men leste ikke tidsfristen så bare på datoen, så når kloka var kvart på tolv var det for seint....thihi...., men jeg kommer tilbake :) ). Ellers er beskrivelsen på kortet ganske så identisk med det over, bare her er det brukt ark fra Panduro <3


Innvendig er det også ganske så likt, bare en eksrtra sommerfugl fra Cherry Lynn <3


Må bare ta med bilde av baksiden, selvom de er helt enkle uten noe annet enn mønsterark og personligstempel, men det er nytt og jeg er så glad i det, og må bare vise det frem <3<3<3 (blir fort litt stolt av det jeg kjøper...thihi...)
Håper veldig dere likte det dere så her også, tross dårlige bilder.

Så glad dere tar dere tid til å se, og lese litt <3 Håper veldig på kommentarer om hva dere syntes og hint. Kjenner jeg må få kortene enda mer levende på en måte...... lærer litt hele tiden. Gi meg gjerne hint om blogger jeg bør følge <3<3<3 Elsker å se i blogger!

18 kommentarer:

 1. Veldig fine sjokolade kort!
  Så koselig av han å gi slike :)
  Ha en fin valentines dag :)
  Toini

  SvarSlett
 2. Flotte sjoko-kort! Liker stilen og fargevalget ditt! Finnes det en tutorial/mal til disse kortene, skulle gjerne sett den. Ser at du bor i Jevnaker, da treffes vi kanskje på Totentreffet?

  SvarSlett
 3. så fint med sjokoladekort:) det skal jammen meg jeg lage igjen snart også, er så kjekt å gi bort:)

  SvarSlett
 4. :) For ett lekkert bidrag
  - må si tusen takk for at du har deltatt i Anonyme Timeglass, riktig lykke til - vinneren blir publisert om noen timer :)
  Klem fra Anja

  SvarSlett
 5. Si fine sjokoladekort da!Duse og fine farger. Nydelig!
  Også må jeg takke for hyggelig hilsen inne hos meg. Det store bølgepapphjerte er kjøpt ferdig og er fra Inkido. Pose med hjerter og stjerner. Det lille røde hjerte som ligger oppå er en gammel enkel quick cuts dies.
  Lykke til med dine 3 julekort i februar. Gleder meg til å se!

  SvarSlett
 6. Flotte kort :) Må prøve meg på sjokoladekort en gang - takk for inspirasjonen :)

  SvarSlett
 7. Så flotte dine sjokoladekort var:)
  Tenker nok disse jentene ble galde:)
  Tuuusen takk for mange, og hyggelige ord i bloggen min:)
  Det er mange som har spurt etter malen på denne esken ja;)
  Jeg har ikke fått laget den enda, men den kommer. Da blir den lagt ut i bloggen min.
  Så hyggelig at du har lagt deg til som følger hos meg:) Men kan ikke se noe bilde av deg, selv om du har bilde på egen profil:(
  Ser også at du ikke har link tilbake til din side, når jeg trykker på deg under følgere.
  Om du trykker på Tutorials i bloggen min, så finner du en beskrivelse på hvordan du gjør det, for at andre kan gå tilbake til din blogg og titte.
  Legger meg selv til som følger hos deg.
  Har sittet å sett på dine mange og flotte kreasjoner:)
  Gleder meg til å følge deg:)
  Ønsker deg en fin helg:)
  Clemzy Karin D

  SvarSlett
 8. Tusen millioner takk for hyggelige kommentarer <3 Blir så kjempe glad:):) Tusen takk for gode tips, Karin <3 Her skal jeg inn å ordne litt (når jeg er inne med data, og ikke tlf).

  Så kommer malen <3 Jeg skal skrive den i innlegget også, men tar den kjapt her.
  Bruker ett bazzillark, preger den på 1,3 cm, 8,6 cm, 9,8 cm, 17,4 cm, 18,7 cm og kutter på 26,4 cm. Så kutter jeg lengden så den blir 29,5 cm. Bretter bazzillen der jeg har preget, setter på tosidig lim på den første pregingen og fester den på mellomrommet 17,4 og 18,7 cm.
  Da har dere etuiet til en 200 gr. sjokolade:).

  Jeg pleier å sette på panelen (mønsterark) før jeg limer den sammen:). Lengden på alle panelene er 29,5 cm. Breddene er 7 cm, 1 cm, 7,3 cm, 1 cm og to på 7,3 til begge sider på flippen :).

  Så er d bare å pynte i vei:)

  Vet jeg er elendig på forklaring. Skal tegne opp på ett bazzillark og legge d ved i innlegget:) Men inntil jeg har gjort d, ønsker jeg dere masse lykketil <3 Spørre hvis dere lurer, så skal jeg prøve mitt beste på å svare:)

  Kos dere, koselige kort å gi bort:) Gleder meg til å se hva dere lager!

  SvarSlett
 9. Så flotte sjokoladekort.Og så flink du er som får laget så mye .
  Takk for besøk i bloggen min

  SvarSlett
 10. Takk for hyggelig besøk i bloggen min og tilbakemelding med tutorial til sjokoladekortet! Regner med at vi sees på treff etterhvert. Ha en strålende fin dag!

  SvarSlett
 11. Hei!
  Har en gave til deg i bloggen min:)
  PS: Nå virker det som det skal ;)
  Clemzy Karin D

  SvarSlett
 12. Fine sjokoladekort du har laget.
  Tusen takk for at du har blitt følger av bloggen min.
  Legger meg til hos deg også og gleder meg til å følge deg.
  Klem Connie

  SvarSlett
 13. Så flotte sjokoladekort♥. Artig å gi slike kort bort i gave:). Legger meg som følger og gleder meg til å følge deg videre.

  Klem, Marita

  SvarSlett
 14. Så flotte sjokoladekort!Alltid populært å gi bort det i gave!

  Tusen takk for kommentaren i bloggen min Kjempe koslig.Bare å ta deg en tur innom igjen

  Klem Fra Eva Helen

  SvarSlett
 15. Disse to sjokoladekortene var bare så utrolig fine. Guttongen min var kjempe stolt av å kunne medbringe to så fine kort på festen. Takk Ellen for innsatsen <3 Vi setter kjempe stor pris på deg :)
  Klem

  SvarSlett
 16. Kjempe lekkert sjokolade kort. Du har mye flott her :)

  SvarSlett
 17. Så koselig at han ville gi sjokoladekort - lekre gaver du har laget, er så herlig med vintagestil!

  Stine :)

  SvarSlett
 18. Kjempeflott! Stilig format på sjokoladekortene :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails